Bricscad оглас Arhitekti Tomic
 Прва страна
 Производи
 Куповина
 О Бриксису
 Новости
 Подршка
 Преузимање
 Контакт
НПП:
Ако имате неку недоумицу или проблем (па и ако их и немате), прочитајте "Најчешће постављана питања", која смо спремили врло пажљиво!

Услови продаје (Bricsys):

Софтвер продајемо под следећим условима:

  1. Цене које су овде наведене у еврима прерачунавамо у динаре по куповном курсу за ефективу и на тај износ обрачунавамо ПДВ.

  2. Робу испоручујемо најкасније 2-3 радна дана од дана уплате целокупне суме на наш рачун.

  3. Софтвер испоручујемо на CD-у, а на њему се налази и упутство у електронском облику (PDF). Штампана упутства немамо у понуди. За разлику од издавача који CD и испоруку наплаћује 50 евра, код нас је то урачунато у цену.

  4. Куповином софтвера стичете право на једномесечну бесплатну хитну подршку. Ова подршка подразумева одговоре на сва ваша питања постављена поштом, е-поштом, телефоном или факсом, оном брзином и на онај начин на који је то могуће обавити. Најчешће смо у стању да одговоримо истог дана, али је некада за то потребно више времена. Додатни пакети подршке могу се докупити, по условима и ценама наведеним у ценовнику. Уобичајена подршка је бесплатна и трајна.

  5. Све цене су дате у еврима и врло су сличне или исте одговарајућим ценама Бриксиса за европско тржиште. Те цене можете проверити на сајту издавача, на адреси www.bricsys.com

  6. Уколико вам је потребно новије издање софтвера од оног које имате, а не можете да га преузмете са интернета, можете од нас наручити диск из ценовника.

  7. У све наведене цене урачунати су и трошкови испоруке брзом поштом. Уколико желите да вам се софтвер достави лично, та услуга се плаћа додатно.

  8. За сав софтвер дајемо 30 дана времена за испробавање пре куповине, а ако је потребно, можете добити још толико за пробу. Због тога и због пословне политике произвођача, не постоји могућност враћања купљеног софтвера.

  9. Продаја дозвола за употребу Брикскед софтвера одвија се према условима корисничког уговора, а који је исти у читавом свету. Молимо вас да се пре куповине упознате са његовом садржином, те да софтвер не наручујете уколико се са њом не слажете (сматрате да вам не одговара употреба софтвера под тим условима). Уговор можете наћи на нашем сајту или на демо диску.

Проспект:

Проспект

Преузмите наш проспект
(ПДФ, 299K)

Пробајте:
Пружамо вам подршку већ од првог дана!