Bricscad оглас Arhitekti Tomic
 Прва страна
 Производи
 Куповина
 О Бриксису
 Новости
 Подршка
 Преузимање
 Контакт

Предузеће:
Преглед
Историјат
Наши купци
Места

Историјат:

Развој Брикснета је одсликао развој КЕД индустрије, пролазећи кроз три одређене фазе раста, док четврту представља рођење новог предузећа, Брикскеда (Bricscad), потпуно посвећеног КЕД-у.

1. фаза
Брикснет је основан као Бриксверкс (BricsWorks) 1986. године, од стране архитекте Ерика де Кејсера (Erik de Keyser). Бриксверкс, јединствени софтвер за моделовање који је спојио геометрију са градитељским подацима, био је хит међу архитектима и градитељима широм света захваљујући својој употребљивости, поузданости и лакоћи употребе. АјБиЕм је откупио права на Бриксверкс и данас задржавајући мањински део деоница предузећа. Затим су Бентли Системс (Bentley Systems, Inc.) уградили ову технологију као основу свог софтвера за архитектонско моделовање, познатог као Мајкростејшн Триформа (MicroStation TriForma).

2. фаза
У 1999, Брикснет осећа потребу да се са софтвера за пројектовање помери ка будућности градитељске технологије: Интернет решењима за управљање пројектима и градњом. Када су решења била чврсто успостављена, Брикснет је изашао на берзу у јуну 1999. са врло успешним 18,4 милиона долара ИПО, а данас се његове деонице продају кроз НАСДАК у Европи.

3. фаза
Брикснет је покренуо Билдинг|Центер (Building|Center) 2000. године. То је прво, АСП-интегрисано, према поседнику усмерено решење за грађевинску привреду. Ово свеобухватно решење је створило основу на којој се могу сјединити обликовне, конструкционе и организационе технологије у грађевинарству.

4. фаза
31. јануара 2002, основано је ново приватно предузеће које ће радити под именом Брикскед (Bricscad). Откуп свих КЕД технологија од Брикснета организовао је и извео Ерик де Кејсер, оснивач и претходни ЦЕО Брикснета.

Проспект:

Проспект

Преузмите наш проспект
(ПДФ, 299K)