Bricscad оглас Arhitekti Tomic
 Прва страна
 Производи
 Куповина
 О Бриксису
 Новости
 Подршка
 Преузимање
 Контакт
НПП:
Ако имате неку недоумицу или проблем (па и ако их и немате), прочитајте "Најчешће постављана питања", која смо спремили врло пажљиво!

Најчешће постављана питања:

 1. Каква је разлика између Про и Класик издања?
  Постоје само две разлике: Про има VBA и АЦИС солиде, а Класик нема. Уместо солида, Класик ради 3Д помоћу обичних објеката. Такође, Про има уграђен рендер погон и подржава ARX/BRX додатке. Детаљније о разликама (укључујући и Платинум) погледајте ову табелу.

 2. Каква је разлика између Bricscad-а и CAD софтвера заснованих на IntelliCAD језгру?
  Почев од издања v8, Bricscad користи 70% потпуно новог програмског кода, да би закључно са издањем v10 IntelliCAD био у потпуности избачен. Тиме су превазиђени недостаци IntelliCAD језгра који у њему постоје од самог почетка и због којих је развојни тим Bricsys и одустао од његовог коришћења.
  Сви остали CAD програми који користе IntelliCAD језгро су у рангу са нашим старим издањем - v7 и деле исте проблеме са DWG компатибилношћу, брзином и поузданошћу.
  За потпуније сагледавање могућности нашег софтвера и конкурентских издања, погледајте ову табелу.

 3. Зашто клик на иконицу штампача одмах штампа цртеж, уместо да позове образац за подешавање штампања?
  Основно подешавање Интеликедове палете са алаткама је такво. Ипак, можете га променити тако што ћете овој иконици доделити наредбу ^C^C^C_PRINT уместо ^C^C^C_QPRINT. Ово, као и сва друга подешавања радног окружења Интеликеда, можете сачувати за сваког корисника рачунара на коме је програм уграђен, посебно. Ако вас занима више о подешавању Интеликеда, погледајте ову везу >>>

 4. Зашто да купим Брикскед?
  Зато што је јефтин и зато што вам омогућава да будете конкурентни на домаћем и страном тржишту - дозвола за рад са софтвером (лиценца) је постала обавезни део сваког пројекта рађеног помоћу рачунара.

 5. Колике су разлике између Брикскеда и Аутокеда?
  Разлике су врло мале. Свако је ко зна да ради у Аутокеду, може без икакве додатне обуке да ради и у Брикскеду (и обратно). Постоје разлике у називима неколико наредби, али су све скраћенице са тастатуре и наредбе из командне линије исте. Аутокед је комфорнији у раду, али Брикскед постаје све бољи по том питању.

 6. Како се пореде Брикскед и Аутодеск Аутокед, односно Аутокед ЛТ?
  Брикскед је по могућностима негде између пуног и "олакшаног" издања Аутокеда. Има све што је потребно за рад са тродимензионалним објектима, као и све наредбе које има и Аутокед (чак и неке које овај нема), што га чини много моћнијим од Аутокеда ЛТ. У оба случаја, цена Брикскеда је неупоредиво нижа.

 7. Где је наредба "Offset" у издању 7 и ранијим?
  Она се у Брикскеду зове "Parallel" и то је једна од оних које се другачије зову у менијима, али се из команде линије задају исто као у Аутокеду.

 8. Како да искључим помоћне меније?
  Већина корисника навиклих на Аутокед тешко прихвата Интеликедове помоћне меније, који су корисни почетницима, али умеју да сметају искусним и брзим цртачима. Да бисте их искључили, покрените наредбу Settings из менија Settings, а онда у Program Options/Display искључите "Prompt menu".

Имате ли и ви неко питање? Пошаљите га!

Проспект:

arhitekti tomic tomić cad intellicad autocad legalizacija architectural comptetition competitions serbia srbija international montenegro arhitektura arhitektonski konkurs konkursi javni

Преузмите наш проспект
(ПДФ, 299K)