Bricscad оглас Arhitekti Tomic
 Прва страна
 Производи
 Куповина
 О Бриксису
 Новости
 Подршка
 Преузимање
 Контакт

Quickening - LSM:

Управљач стањима слојева
Layer State Manager је сложена алатка за управљање слојевима и сачуваним стањима слојева. Због ограничења унутар самог Брикскеда, ради само са слојевима који су сачувани у Аутокеду 2000 (употребом тамошењег управљача), док се стања из новијих издања Аутокеда не могу користити. Подршка за потоње је планирана чим Брикскед омогући приступ тим подацима, највероватније у издању 7, када ће можда и LSM постати стандардни део Брикскеда!

У издању V11 и даље постоји ова наредба, мада вам саветујемо да је не користите док је не средимо!

Ново у издању 1.6.2 (13. 5. 2006):
Исправљене две грешке у раду: постављање радног слоја је узгред мењало и дебљину линије, а брисањем радног слоја цртеж је остајао без постављеног радног слоја. Сада се слој 0 поставља као радни када се обрише радни слој.

Ново у издању 1.6 (1. 5. 2006):
Управљач сада подржава РГБ боје слојева, исправљена грешка у раду која је настала увођењем стилова штампе (није се могао променити узорак линије слоја ако се не користе стилови).

Ново у издању 1.5 (14. 4. 2006):
Управљач сада подржава и стилове штампе.

Ново у издању 1.2 (13. 4. 2006):
Управљач сада подржава РГБ боје, боје су приказане и бојеним квадратићима, а не само називом, а особине слојева су приказане иконицама ради веће разумљивости. Исправљене су неке грешке у раду програма, а ускоро ће бити подржани и стилови штампе (Plot Styles). Такође су исправљене и неке грешке у уреднику узорака линија.

LSM 1.2

Управљач је подељен на три дела: лево горе су називи стања, лево доле су дугмад, а десно је списак слојева. Дугмад се односе на рад са стањима, а рад са самим слојевима се обавља помоћу левог дугмета миша и помоћног менија (појављује се притиском на десно дугме).

Двокликом на назив стања (исто као дугме Edit State) се то стање слојева пресликава у десни део прозора. Затварањем обрасца ће се стање из списка слојева применити на цртеж.

Прво издање LSM-а је изгледало овако:

LSM

Садржај:
Уопштено
Упутство за уградњу
Бесплатно преузимање

Продавница:
Сада све наше производе можете наручити е-поштом