Bricscad оглас Arhitekti Tomic
 Прва страна
 Производи
 Куповина
 О Бриксису
 Новости
 Подршка
 Преузимање
 Контакт

BricsCAD V15 / особине:

Зашто се више не зове IntelliCAD?
Још од издања V8, BricsCAD је почео са развојем сасвим новог, технолошки напреднијег и поузданијег софтверског погона за CAD, развијеног самостално. Са престанком употребе застарелог IntelliCAD језгра (од издања V10 у потпуности), BricsCAD је постао најстабилнија и најбржа Аутокед алтернатива. BricsCAD V15 је има најбољи однос квалитета и цене на тржишту.

Аутокед DWG подршка
BricsCAD омогућава кориснику да отвори, сачува и прикаже DWG датотеке од издања 2.5 до Аутокеда 2013 - без икаквог губитка, јер овај запис користи као свој сопствени. Пошто су његови цртежи снимљени као DWG, могуће је размењивати их између Брикскеда и Аутокеда без икаквих губитака података у њима. Брикскед садржи и "осигурач" - у случају да у цртежу наиђе на нешто са чиме не уме да ради, сачуваће тај податак неоштећен и неизмењен.

Аутокед линија за наредбе
Већина КЕД цртача је провела године савладавајући наредбе Аутокеда, све док им нису ушле "под кожу". Пошто ове наредбе убрзавају већину цртачких задатака, Брикскед је направљен тако да их пресликава у своје истоветне наредбе.

AutoLISP, ADS и ARX
BricsCAD чува и оно што сте уложили у развој AutoLISP програма за аутоматизацију или проширење употребљивости Аутокеда. Ово је важно јер у разним AutoLISP библиотекама постоји на хиљаде оваквих програма. Већина AutoLISP програма ради без измена у Брикскеду, а постојећи АДС (AutoCAD® Development Systems) програми, укључујући и DCL, могу се користити након поновног превођења. ARX се може користити у Pro и Platinum издањима.

Менији, фонтови и симболи
Пренос прилагођених Аутокед окружења у Брикскед је врло једноставан, зато што Брикскед неприметно прихвата библиотеке симбола, фонтове (SHX), скриптове (SCR), меније (CUI) и дијалоге (DCL) који су обично део ADS или AutoLISP програма. За напредне кориснике, ту је и Diesel.

Рад са више цртежа
BricsCAD омогућава истовремен рад на више цртежа. Ова моћна особина омогућава КЕД професионалцима да у исто време пореде два или више цртежа, преносе делове из једног у други, уносе и мењају xref податке и пребацују делове, блокове и друге ствари између цртежа.

Скриптовање
Слично макроима које користи Мајкрософт Офис, Брикскед снима и аутоматизује често понављане задатке. На пример, скрипт може да запамти имена наредби, подешавања и координате употребљене у датом задатку и тако сачува драгоцено време. Брикскед такође користи (чита и пише) SCR датотеке начињене помоћу Аутокеда.

Visual Basic (само Про и Платинум)
Уз већ поменуте уобичајене начине прилагођавања, попут АутоЛИСП-а или АДС-а, BricsCAD користи и моћ Мајкрософт Визуал Бејзика за Апликације (Microsoft Visual Basic for Applications - VBA). ВБА је објектно-усмерено програмерско окружење које користи КОМ (COM) интерфејс, омогућавајући корисницима да развијају сопствена решења. ВБА се користи и у Мајкрософт Офис програмима попут Ексела, Ворда и Пауер Поинта.

Подршка за растерске слике
Брикскед има напредну подршку за рад са растерским сликама, захваљујући којој је могуће лако учитавати, обрађивати и радити са скенираним картама, фотографијама, цртежима и другим документима. У цртеже се такође могу укључити слике попут снимака из ваздуха или сателита, слободоручни цртежи или изводи из катастра. BricsCAD поседује скуп алата за уређивање и обраду растерских слика - у боји и црно белих, као и једнобитних.

Садржај:
Уопштено
Могућности
Проспекти
О најновијем издању
Аутокед - поређење
Преузимање
Бесплатни додаци
Подешавања
Куповина
Најчешћа питања

Продавница:
Сада све наше производе можете наручити е-поштом