Bricscad оглас Arhitekti Tomic
 Прва страна
 Производи
 Куповина
 О Бриксису
 Новости
 Подршка
 Преузимање
 Контакт

BricsCAD / бесплатни додаци:

Попут Аутокеда, и Брикскед се лако проширује помоћу Лисп програма. На овој страни ћете наћи бесплатне програме за проширење могућности Интеликеда, али и програме за неке друге корисне намене.

С обзиром да су ово програми које не продајемо, за њих не дајемо никакву техничку подршку. Користите их на сопствену одговорност!

 1. Архит помагала – VBA програми који служе за умножавање упоредних линија на произвољним размацима (слично као наредба Offset, само што линију одаберете једном, а онда уносите различите размаке) и за спајање линија. Само за Брикскед Интеликед Про V5.
  преузимање – 4К

 2. Drop & Print – програм за слање принт фајлова на штампање у Виндоуз окружењу.
  преузимање – 189К

 3. Go Plot – још један програм за слање принт фајлова на штампање у Виндоуз окружењу.
  преузимање – 274К

 4. HPGL2DXF – врло користан програм који HPGL принт фајлове претвара у DXF, тако да се могу поново мењати помоћу Интеликеда.
  преузимање – 299К

 5. koticaКотица – DWG блок-фајл који можете користити за добијање архитектноских кота у цртежима – сличан као Architectural Tick, али садржи и граничну котну линију, тако да са њим можете да искључите граничне котне линије. - BricsCAD V10 и новији подржава граничне котне линије фиксне дужине, тако да вам ово треба само за старија издања.
  преузимање – 21К

 6. Lisp Debugger – програм за тражење и исправљање грешака у Лисп програмима, прављен за Интеликед.
  преузимање – 43К

 7. Quickening - наш скуп наредби које поклањамо својим купцима. Погледајте опис и преузмите га.

 8. Simple Multiline Text Editor – једноставан спољни програм за уређивање вишередног текста, са дугмићима за убацивање често употребљаваних посебних знакова (±, фи, степен...).
  преузимање – 12К

 9. Text Search and Replace – програм за претрагу и замену речи и особина текста, писан у Лиспу. Упутство за коришћење и уградњу можете наћи на посебној страни.
  преузимање – 1К

Садржај:
Уопштено
Могућности
Проспекти
О најновијем издању
Аутокед - поређење
Преузимање
Бесплатни додаци
Подешавања
Куповина
Најчешћа питања

Продавница:
Сада све наше производе можете наручити е-поштом